AĞRI / ELEŞKİRT - Goncalı Ortaokulu

Mrt

OKULUMUZDA OKULUM BENİ BEKLER PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE YAPILAN ETKİNLİKLERİMİZ.

Ock

Valiliğimizin başlattığı Okulum beni bekler Projesi kapsamında okula kazandırdığımız öğrencimiz Ebubekir BOZKURT'un karnesini Eğitim Müfettişlerimiz Verdi.

Ock

8.sınıf LGS öğrencilerimizi motive etmek amacıyla Ağrı'daki liselere gezi düzenlendi.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyet etkinlikleri yapıldı. Spor saati etkinliklerinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okulumuz bahçesinde kar topu oynadı. Okulumuz öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi,münazara yapıldı, sosyal sorumluluk etkinliğinde öğrencilerimiz ile kitap okuma saati gerçekleştirdi,öğrenciler ve öğretmenlerimiz ile birlikte kahvaltı saati yapıldı, yetenek saatinde öğrenciler arası şarkı yarışması düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzda etkinlikler ile devam ediyor. Türkçe öğretmenimiz Ayşenur KONYALI tarafından bu ay "Dilimizin Zenginlikleri Ocak Panosu" hazırlandı. Öğrenciler ile birlikte "Anlamını Bul", "Hatırlatmaca" etkinliği ve  "Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma" etkinliği çerçevesinde gönüllü öğrenciler, belirlenen anahtar kelimeleri kullanarak yeni bir hikaye yazdı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Pojesi kapsamında ocak Ayında yapılan Faaliyetler

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

İlçemizde ortaokullar arasında düzenlenen masa tenisi turnavasında okulumuz öğrencilerinden Muhammet TAŞDEMİRLER 3.oldu. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzun bahçesine öğrencilerimizle beraber fidan dikimi gerçekleştirdik.

May

Öğrencilerimiz ilçede düzenlenen okullar arası masa tenisi turnuvası "Yıldızlar Kategorisi" ne katılım gösterdi. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programı düzenleyen okulumuz öğretmenlerinden Esmanur AKINAY DURAKDEMİR, Safiye HACIALİOĞLU ve Kürşat KARASU'ya ve tüm öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında ilçemiz genelinde ortaokullar arasında düzenlenen ortaokullar arası şiir yarışmasında 2. olan 7.sınıf öğrencimiz Neşegül KAYA'yı tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programı hazırlayan okulumuz öğretmenlerinden Zeliha ŞAŞMAZ ve Sevilay AYDENİZ'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programını hazırlayan okulumuz öğretmenlerinden Hatice Tenbel'e ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür eder, ayrıca İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi ttebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.